Dat!

 


doen

vertellen-ontdekken-werken-luisteren-veranderen-beleven-eten-praten


Iedereen, elk team, ieder bedrijf heeft zijn eigen verhaal. Een bijeenkomst, training, strategiesessie, kan dan ook geen standaard verhaal zijn.

Ik maak voor elke activiteit een eigen programma.

Natuurlijk maak ik gebruik van ervaringen, methodieken, theorieën en werkvormen die

ik in de loop van de jaren heb gelezen, geleerd, gezien en beleeft.

In de programma schets vind je die soms ook nog terug. Maar tijdens de activiteit staat het eigen verhaal en eigen proces op de voorgrond en is de theorie aanwezig in de

vorm die bij jullie verhaal past.

Programma’s zijn flexibel, het kan onderweg veranderen, zonder de grote lijnen en vastgestelde doelen uit het oog te verliezen.

Elke activiteit krijgt bij voorkeur haar eigen titel, uitnodiging en locatie.

Door te beleven, te ervaren en iets dichter bij te komen ontstaat er de mogelijkheid om de nieuwe ideeën, plannen en afspraken mee te nemen naar de realiteit van elke dag.

De ervaring begint met de uitnodiging, maar wordt ook bepaalt door de locatie. In samenspraak wordt er per activiteit een passende locatie gezocht.  Sober of chique, Spartaans of huiselijk, verzorgt of zelfverzorging, er zijn heel veel bijzondere locaties die een werkelijke meerwaarde kunnen geven.

Teams tot 12 personen begeleid ik meestal alleen, bij grotere groepen doe ik (indien nodig) een beroep op collega trainers/coaches.

voorbeelden van activiteiten:

Strategiesessie,procesbegeleiding, teambuilding, missie verkenning en afstemming, in kaart brengen ambities, persoonlijke groei/ teamgroei, samenwerking inhoud en sales, omgaan met veranderingen, reorganisatie, nieuwe producten, nieuwe diensten, kennis overdracht, teamspirit.

Inhoud wordt in alle bijeenkomsten afgewisseld met activiteiten die een doel en rol hebben in het programma.

Regelmatig terugkerend onderdeel is samen koken voor elkaar. Koken kan met verschillende doelstellingen opgenomen worden in het programma.

Gedacht kan worden aan samenwerking, maar ook aan het in kaart brengen van hiërarchie, voor elkaar klaar staan, verantwoordelijkheid nemen en delen, leidinggeven, leiding krijgen.

Het vertelde verhaal.

Zoals als vroeger, sprookjes of legendes die als je ze nader bekijkt ook wel eens over jullie zelf kunnen gaan.

Maar ook andere meer spectaculaire activiteiten kunnen worden opgenomen. In die gevallen wordt er altijd samen gewerkt met gerenommeerde (outdoor)activiteitenbureaus